Ontwikkel Coaching

Realiseer je zakelijke ambitie in balans met jezelf en de organisatie

Ontwikkel en verbind

Werken en leven gaan hand in hand en kent vele externe uitdagingen. Ik kan je helpen authentiek te handelen, door te verbinden met jezelf en om te gaan met blokkades. Vanuit eigen kracht je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, om met anderen te verbinden en ze mee te bewegen bij veranderingen. Gericht op de urgente vraagstukken die spelen én jouw rol en positie in de organisatie. Met aandacht voor Inner Leadership, voor een stevig fundament. 
Neem initiatief om samen een toekomst vorm te geven. Want jouw visie is jouw toekomst.

Herken je jezelf?

  • Mis je aansluiting met je omgeving om de volgende stap te zetten?
  • Hou je teveel ballen in de lucht en kun je geen prioriteiten stellen?
  • Is er veel gedoe en ontbreekt de visie op de toekomst?
  • Komt jouw leiderschapsstijl niet tot z’n recht?
  • Ben je onvoldoende zichtbaar en gaan successen altijd naar de ander?

Inner Leadership

Ontwikkel je leiderschap vanuit Inner Leadership als maatwerk, tot zover het past bij je ontwikkeldoel. Ik begeleid je om te bereiken wat nodig is. Op een realistische manier en met een mindful methode. Zonder verbinding ben je niet herkenbaar in wie jij bent en wat je visie en bedoeling is. Inner leadership zorgt voor ruimte en vertrouwen om met anderen te verbinden en succesvol mee te nemen in veranderingen. Dan kun je mindful zijn & doen en dat geeft rust. “We are our only limitation”… Lees verder over Mindfulness en Inner leadership.

"In het coachingstraject met Asha, verdween de last van mijn schouders, letterlijk en figuurlijk. Vanuit een ontspannen houding kon ik weer helder zijn en doen.”