InnerLeadership

favi removebg preview

Voorkom disconnectie met jezelf en de omgeving. Met een mindful methode begeleid ik jou op een realistische manier, zodat je hoofd ‘in sync’ is met jezelf, de organisatie en de buitenwereld.

In dit programma ontwikkel je jezelf én mindful handelen

Je ontwikkelt Inner leadership en regie om met veranderingen om te gaan. Want de toekomst is nu. Jarenlang heb ik yoga en meditatie als afzonderlijke Body & Mind discipline neergezet, naast het zakelijke werkveld. Anno 2022 is het geen geheim dat de grootste leiders en CEO’s mediteren voor focus om boardroom meetings in te gaan om mindful te handelen. Voor meer betekenis en aansluiting. Met een mindful methode begeleid ik jou op een realistische manier, zodat je hoofd ‘in sync’ is met jezelf, de organisatie en de buitenwereld.

“We are our only limitation”

“Een succesvol traject start altijd vanuit verbinding met jezelf. En dan is er synchroniteit. In verbinding wordt het verandertraject in de organisatie en buitenwereld herkenbaar voor anderen, die dan als vanzelf mee willen bewegen. Dat is leiderschap”

In persoonlijke ontwikkeling van jou bij de ontwikkeling van de organisatie, betrek ik desgewenst deze discipline als maatwerk om de juiste houding en gedrag te ontdekken. Zodat je mindful kunt zijn & doen. Een unieke combinatie die het onmogelijke in verbinding mogelijk maakt!