Asha Kalijan

Even voorstellen….

Hoe ontwikkel je leiderschap?

Welkom, mijn naam is Asha Kalijan. Leidinggevenden met een verantwoordelijkheid op hun schouders hebben mij als adviseur en professioneel coach altijd geboeid; jij kan het verschil maken voor jouw team en de organisatie. Zowel praktisch als evidence based. Maar hoe doe je dat in balans met jezelf en vanuit een heldere gedragen visie en aanpak? Hoe ontwikkel je leiderschap binnen alle krachtenvelden? Het is complex en vraagt ook veel als mens en daar sta je niet alleen in. Als soepel schakelende analyticus en met oog voor de menselijke kijk op de zaak, ondersteun ik jou hierin.

Hoe realiseer je jouw ambities?

Al meer dan twintig jaar begeleid ik leidinggevenden die worstelen met ambities en verandertrajecten om weloverwogen de volgende stap te zetten. Met aandacht voor de praktische samenhang van wetenschap, economie, cultuur en maatschappij. En geïnspireerd door kunst en cultuur.

Wat mij drijft is om jou koers te laten bepalen, als houvast bij complexe uitdagingen. Zoals inclusief en duurzaam ondernemen, (energie)transitiemomenten, het omgaan met tegenslag – bijvoorbeeld door de pandemie-, en de menselijke kant van digitalisering. Complexe uitdagingen veranderen de dynamiek in organisaties en beïnvloeden het denken en de houding van mensen. Zet de stap voorbij het managen van dagelijkse zaken naar leiderschapsontwikkeling.

20 jaar verandertrajecten

In mijn praktijk combineer ik mijn achtergrond in organisatieadvies, management, coaching, gedrag, duurzaam implementeren en ontwikkelen (SDG’s), positieve psychologie, groepsdynamica en de interactie tussen body en mind. Met als anker ‘Leren en communiceren in organisaties’ (Sociale Wetenschappen, Universiteit Leiden) en een leven-lang-leren mentaliteit.

Ik ben auteur van twee managementboeken en auteur van zakelijk managementblogs. En adviseur bij Fonds Podiumkunsten

Wil je werkelijk
staan voor jouw veranderambitie
en die realiseren?